Kërko:

Kontakt

Faqe Hyrëse > Kontakt

Kompania Tregtare dhe e Marketingut FLO

Telefoni: +90 212 446 22 88
Fax: +90 212 446 22 55
Departamenti i Burimeve Njerëzore
insankaynaklari@flo.com.tr

Departamenti i Blerjes
satinalmadepartmani@flo.com.tr

Komunikim
info@flo.com.tr

Shërbim klienti
mh@flo.com.tr

flo_group_map_35x35-(1)