Kërko:

RRETH NESH

Shitja me FLO Retailing, themelet e së cilës janë hedhur nga Ahmet Ziylan në një repart të vogël pune prej 50 metrash katrorë në Gaziantep rreth fillimit të vitit 1960, ka filluar punën e saj në mënyrë për të prodhuar këpucë me porosi. Ahmet Ziylan, duke ndryshuar drejtimin në Stamboll me prodhimin e nën-industrisë që filloi në Stamboll në vitet 70, ka themeluar Ziylan Shoes në vitin 1985 dhe filloi të prodhojë këpucët e para sportive të saj këtu. Pas hedhjes në treg në vitin 1989 të markës “Kinetix”, e cila është marka më e preferuar sportive në Turqi sot, Shitja me FLO Retailing ka regjistruar markën Polaris në vitin 1994 dhe ka arritur pozitën e liderit të sektorit …

COLLECTION